fouten

wimdeckers
wimdeckers
Moderator
Viestit: 5690

Re : fouten

Viesti 12 Maaliskuu 2016, 11:10

Tegenwoordig wordt er veel overgenomen van het internet, scripties, afstudeeropdrachten, alles waar men zelf veel werk aan heeft om het goed in elkaar te zetten. Dat gebeurt dus overal en vanaf elke site.
Soms weet men niet eens welke personen men in hun stamboom heeft geplaatst, omdat even snel overschrijven nu eenmaal iets anders is dan het zelf te hebben opgezocht in de (online-)archieven. Zelf iets uitzoeken zorgt er voor dat het ook in de hersenen een plek krijgt voor langere duur, waardoor het weer herkend wordt als men het wederom elders tegen komt. En dat is handig.
Tegenwoordig wordt men van jongs af aan al aan de rekenmachines, computers en tablets gezet. Zelfs in het basisonderwijs is men al bezig met proeven met alleen tablets. Goed voor het milieu wellicht, want weinig papier, maar zou men ook nog leren schrijven op papier of krijgen we een generatie die straks totaal niet meer kan hoofdrekenen en letterlijk schrijven (?).
Vooruitgang is niet altijd goed...

Maar terug op Uw vraag : Hoe zou ik een en ander het beste kunnen aanpakken?
Als U bent ingelogd en U heeft nog geen gegevens ingevoerd, dan ziet U op het hoofdscherm de mogelijkheid om te beginnen met het invoeren van personen. U kunt daar beginnen met wie U maar wilt, met Uzelf, Uw vader, Uw grootvader, maakt niet uit. Vervolgens kunt U vandaar verder bouwen aan Uw familie met de gegevens die U in de loop der jaren heeft verzameld en nog zult verzamelen. De doos met foto's kunt U scannen en uploaden in de albums en koppelen aan de personen.
Dat is in het kort het antwoord, maar gaande weg zullen er nog wel vragen opduiken. Die kunt U hier altijd stellen of U kunt eerst even het forum doorlopen om te zien of er een soortgelijke vraag reeds gesteld is.

Succes...


Palaa sivulle “Genealogisch Praatcafé”