Geneanet > Lisää > Blogi > Sukututkimus

Digitaalinen kirjasto etenee

Kirjoittanut Jean-Yves 16.5.2017
 

Kirjastojen, arkistojen ja museoiden yhteinen Finna.fi -verkkopalvelu laajenee. Palvelussa pääsee nyt yli 13 miljoonaan valokuvaan, esineeseen, kirjaan, taideteokseen ja muuhun aineistoon. Palvelu laajenee nopeasti.

Nyt mukaan ovat liittyneet myös Helmet-kirjastot eli Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunginkirjastot, jotka toivat Finnaan muun muassa yli 9000 e-kirjaa. Helmetin aineistot ovat nyt löydettävissä Finna.fi:stä ja niitä voi myös varata Finnan kautta.

Source

1 kommentti

Pertti FELIN
25.5.2017

Olisiko mahdollista tällaisten uutisten yhteyteen/sivulle laittaa myös linkki, millä tavallinen tahvo pääsisi kyseiseen palveluun käsiksi?


Kirjaudu sisään kommentoidaksesi. Kirjaudu sisään / Rekisteröidy