Mainosten esto saattaa vaikuttaa Geneanet -kokemukseenne.

Geneanet on vapaa mainoksista ja mainosten esto saattaa vaikuttaa Geneanet kokemukseesi. Ehdotamme, että suljet Mainos Estosi käyttäessäsi Geneanettiä (klikkaa MainoksenEston kuvaketta ja valitse kytke pois päältä "käytössä tällä sivulla").

Valokuvaa lähellä olevia muistolaattoja 17. - 27. tammikuuta 2019 välisenä aikana. Katso miten osallistua.
Geneanet > Lähteet > Blogi > Sukututkimus

Hyvä Jumala, miksi tällainen rangaistus, tällainen onnettomuus! – taiteilijapari Alma ja Toivo Kuulan kirjeet 1918

Kirjoittanut Jean-Yves 15.5.2018
 

Toukokuun 12. päivänä laulajatar Alma Kuula kirjoittaa Viipurista kirjeen sisarelleen ja langolleen Oili ja Wäinö Siikaniemelle Helsinkiin. Alma on istunut vakavasti loukkaantuneen miehensä Toivo Kuulan vierellä toukokuun 2. päivästä lähtien.

Vappupäivänä 1. toukokuuta Alma ja Toivo Kuula olivat osallistuneet Viipurissa järjestettyyn juhlaparaatiin ja jääkäreiden vappujuhliin Viipurin Seurahuoneella. Valkoiset olivat valloittaneet kaupungin kolmea päivää aikaisemmin huhtikuun 29. päivänä.

Source

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi. Kirjaudu sisään / Rekisteröidy