Mainosten esto saattaa vaikuttaa Geneanet -kokemukseenne.

Geneanet on vapaa mainoksista ja mainosten esto saattaa vaikuttaa Geneanet kokemukseesi. Ehdotamme, että suljet Mainos Estosi käyttäessäsi Geneanettiä (klikkaa MainoksenEston kuvaketta ja valitse kytke pois päältä "käytössä tällä sivulla").

Valokuvaa lähellä olevia muistolaattoja 17. - 27. tammikuuta 2019 välisenä aikana. Katso miten osallistua.
Geneanet > Lähteet > Blogi > Sukututkimus

Toivon tila huonontunut – taiteilijapari Alma ja Toivo Kuulan kirjeet 1918

Kirjoittanut Jean-Yves 15.5.2018
 

Toukokuun 15. päivänä laulajatar Alma Kuula lähettää Viipurista sähkeen Toivon veljelle Arvo Kuulalle Vaasaan. Toivon tila on huonontunut.

Vappupäivänä 1. toukokuuta Viipurin Seurahuoneella sattuneen ampumatapauksen jälkeen Alma Kuula oli istunut vakavasti haavoittuneen miehensä Toivo Kuulan sairasvuoteen äärellä Viipurin lääninsairaalassa.

Seurahuoneen tapahtumista tiedettiin, että pihalla ollut kolmen miehen joukko oli juossut sisälle. Yksi ampujista oli sanonut laukausta ihmettelemään tulleille sotilaille: “Ei se perkele enää silmille hypi.”

Source

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi. Kirjaudu sisään / Rekisteröidy