Mainosten esto saattaa vaikuttaa Geneanet -kokemukseenne.

Geneanet on vapaa mainoksista ja mainosten esto saattaa vaikuttaa Geneanet kokemukseesi. Ehdotamme, että suljet Mainos Estosi käyttäessäsi Geneanettiä (klikkaa MainoksenEston kuvaketta ja valitse kytke pois päältä "käytössä tällä sivulla").

Geneanet > Lähteet > Blogi > Sukututkimus

“Eläkeiän voisi nostaa vaikka 70 vuoteen” – Kansalliskirjaston johtaja af Forselles, 64, elää uransa parasta aikaa

Kirjoittanut Jean-Yves 15.1.2019
 

Yritystenkin kannattaisi vaalia kulttuuriperintöään, uskoo Cecilia af Forselles, jonka pitkä ura huipentuu Kansalliskirjaston johdossa.

Ylikirjastonhoitaja Cecilia af Forsellesin työhuone sijaitsee yhdessä Euroopan kauneimmista rakennuksista. Engelin suunnittelema Kansalliskirjasto kätkee uumeniinsa niin korinttilaisia pylväitä kuin hyllykilometreittäin suomalaista kulttuuriperintöäkin. Moni tunnistaa helsinkiläisen arvorakennuksen, mutta ei tiedä, millaista työtä jo vuonna 1845 valmistuneiden seinien sisällä tehdään.

Source

1 kommentti

Hyvähän sitä on sanoa saa istua hienossa toimistossa kevyessä työssä, toista se on raskaan työn tekijöille


Kirjaudu sisään kommentoidaksesi. Kirjaudu sisään / Rekisteröidy