Geneanet > Lähteet > Blogi > Geneanet

Geneanet: Katsaus vuoteen 2018

Kirjoittanut Jean-Yves 7.1.2019
 

Geneanetin vuosi 2018 oli täynnä uusia toimintoja ja Geneanet päivityksiä.

Toivotamme Teille mitä onnellisinta uutta vuotta runsain sukututkimus löydöksin ja uusia esivanhempia!

Uutta Geneanetillä: Tarjoa 3-, 6 kuukauden, vuoden tai 2 vuoden Premium Tilausta

Tarvitsetko omaperäisen lahjaksi? Geneanetilla on ratkaisu ja ehdottaakin sinulle tarjota Premium-tilaus perheellesi ja ystävillesi, jotta he voisivat tutustua sukututkimukseen ja siirtyä syvemmälle sukuhistoriansa tutkimuksessa! Tähän mennesse olet voinut tarjota vuoden tai kahden vuoden Premium tilausta. Nyt voit myös tarjota 3- ja 6 kuukauden Premium tilauksen!

Lukekaa blogia

GEDCOM Tiedoston Päivitys Parannettu Geneanetissä

Mikäli päivitätte Geneanet sukupuunne GEDCOMilla, saatatte olla tietosia siitä, että se vaati FTP sovelluksen jotta voisi ladata 12 MB laajemman. Tämä ei enää ole tarpeellista ja muutamia muitakin parannuksia on tehty.

Lukekaa blogia

Olemme Päivittäneet Geneanetin Ehdot Palveluille

Kuten ehkä tiedätte, uusi Euroopan Union (EU) lainsäädännössä koskien tietosuojaa ja yksityisyyttä nimeltään Tietosuoja-asetus, on astunut voimaan toukokuun 25. pnä 2018. Geneanet selvitti tilanteen.

Lukekaa blogia

Uusi Geneanet Liitäntä Hautausmaiden Valokuviesi Lataukseen

Uusi Geneanet Liitäntä on lanseerattu hautausmaista ottamiesi valokuvien lataamista varten. Nyt voit lisätä uusia hautausmaita, joita ei ole listattu tietokannassamme, ja nyt voit ladata niin monia valokuvia haudoista kuin haluat.

Lukekaa blogia

Kaikille Tasoille Uusi Työkalu Geneanetin Luettelointiin

Olemme julkaisseet uuden työkalun Geneanetissä jäsenille, jotka jo osallistuvat hautojen ja arkistoasiakirjojen luetteloinnin yhteistyöhön, ja heille, jotka haluaisivat, mutta kokivat edellisen työkalun liian vaikeaksi käytää. Uusi työkalu on kaksitasoinen (aloittelija ja pidemmälle ehtinyt) ja asiakirjojen määrä riippuen käytettävissänne olevasta ajasta (vartista tuntiin, noin tunnista useampaan).

Lukekaa blogia

Uusi Geneanet Forumi on Rantautunut!

Uusi Geneanetin forumi on tuotu markkinoille! Toivomme sen auttavan yhteisön läsnäoloa Geneanetissä ja helpottavan teknisessä avustuksessa.

Lukekaa blogia

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi. Kirjaudu sisään / Rekisteröidy