Geneanet > Lähteet > Blogi > Sukututkimus

Oletko sukua Pietari Juustenille? Moni on, sanoo Lahdessa luennoiva sukututkimuksen opettaja Maaret Räsänen

Kirjoittanut Jean-Yves 19.2.2019
 

Oletko koskaan tehnyt sukututkimusta? Sattuuko esi-isäsi olemaan viipurilainen suurkauppias Pietari Juusten? Aika monen suomalaisen on, kertoo askolalainen sukututkimuksen opettaja Maaret Räsänen, ehkä hiukan pilke silmäkulmassa. Hän on saanut selville omat sukujuurensa 1400–1500-lukujen vaihteeseen saakka.

– Tai joku toinen sen selvitti. Sukututkijoitten verkosto on laaja, joten kaikkien ei tarvitse tutkia kaikkea. Suhteellisen varmaa on, että esi-isäni on viipurilainen Pietari Juusten, joka syntyi vuonna 1480 ja kuoli ruttoon vuonna 1530.

Source

3 kommenttia Edelliset kommentit

Kaj KARLSSON
22.2.2019

Sama täällä, Ihmisiä taisi olla silloin vähän ja hyvinvoivien lapset jäivät henkiin useammin. Siitä se..


Nähtävästi myös minun esi-isäni


Kirjaudu sisään kommentoidaksesi. Kirjaudu sisään / Rekisteröidy