Geneanet > Lähteet > Blogi > Sukututkimus

Suomi joutui mukaan toiseen maailmansotaan 80 vuotta sitten – museo julkaisi ainutlaatuisia kuvia sotien ajalta

Kirjoittanut Jean-Yves 4.12.2019
 

Museokeskus Vapriikin kuva-arkisto on julkaissut runsaasti talvi- ja jatkosodan aikana Pirkanmaalla ja pirkanmaalaisista otettuja valokuvia. Kuvia on yhteensä 150 ja kuka tahansa voi katsella tai ladata niitä itselleen kuvapalvelu Flickristä (siirryt toiseen palveluun). (Jos jaat kuvia, muista mainita kuvaajan nimi!) Vapriikki haluaa myös täydentää toisen maailmansodan aikaista kuvakokoelmaansa. Jos sinun ullakollasi pölyttyy sota-ajan valokuvia, joiden […]

Museokeskus Vapriikin kuva-arkisto on julkaissut runsaasti talvi- ja jatkosodan aikana Pirkanmaalla ja pirkanmaalaisista otettuja valokuvia. Kuvia on yhteensä 150 ja kuka tahansa voi katsella tai ladata niitä itselleen kuvapalvelu Flickristä (siirryt toiseen palveluun). (Jos jaat kuvia, muista mainita kuvaajan nimi!)

Vapriikki haluaa myös täydentää toisen maailmansodan aikaista kuvakokoelmaansa. Jos sinun ullakollasi pölyttyy sota-ajan valokuvia, joiden haluat säilyvän jälkipolville, voit kaivaa ne esiin ja ottaa yhteyttä Vapriikin kuva-arkistoon.

Source

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi. Kirjaudu sisään / Rekisteröidy