Geneanet > Lähteet > Blogi > Geneanet

Geneanet julkaisee uuden palvelun, Genenat DNA

Kirjoittanut Jean-Yves 17.2.2020

Rakentakaamme yhdessä ensimmäisen Eurooppalaisen Geneanet DNA tietopankin Geneanet DNA:lla.

Miljoonat teistä on jo teettäny genealogisen DNA testin. Yhä useammat ja useammat teistä kysyy saadakseen ladata DNA:nsa Geneanettiin löytääkseen uusia sukulaisia,.

Nyt Geneanet on julkaissut Geneanet DNA:n, uuden beta testi palvelun, mikä mahdollistaa teidän ladata raakaversion DNA testin pakkauksen miltä tahansa toimittajalta verrataksesi toisen Geneanet jäsenen DNA tietoihin, ja löytää jäseniä, joiden kanssa jaat DNA segmenttejä. Tulet löytämään uusia sukulaisia!

Sinun on vain ladattava raaka DNA tietosi toimittajasi sivustolta ja ladattava se meidän tietojärjestelmään. Se on hyvin yksinkertaista, ja Genenanet auttaa sinua opastamalla mikäli olet teettänyt DNA testi pakkauksen Aancestry DNA:lla, 23andMe:llä, MyHeritagellä, FamilyTree DNA:n tai Living DNA:n.

Geneanet hoitaa loput kiitos tehokkaiden työkalujen ansiosta.

Voidaksenne tarjota tuloksia yhteensovittamalla Geneanet jäsenten kanssa, tarvitsemme nopeasti riittävän määrän DNA tietoja. Saavuttaaksemme tämän, älkää epäröikö kannustaa DNA sukulaisia, jotka eivät vielä ole ladannut raaka DNA tietoja Geneanettiin.

Geneanetissä teemme sukututkimusta ja vain sukututkimusta. Olemme sitä mieltää, että DNA testit ovat vain lisäarvo löytää uussia sukulaisia.

Tietenkin tämä uusi palvelu ei korvaa sukututkimusta kuten vuosikausia olemme tehneet, mutta se on lisänä tapa löytää uusia oksia ja sukulaisia.

Löydä palvelu

Miksi ladata DNA tietosi Geneanettiin?

Geneanet on laajin eurooppalainen yli 3 milj. jäsenen sukututkimuksen websivusto.

DNA palvelu on maksuton: voit saada DNA sukulaisista listan ja ottaa heihin yhteyttä. Mista webbsivustoista poiketen, et tarvitse maksullista tilausta tarkastellaksesi toisen jäsenen sukupuuta ja tietenkin ottaa yhteyttä Geneanetissä.

Geneanet sijaitsee Euroopassa ja kunnioittaa Yleistö tietosuojaasetusta (GDPR). Tämän säännöstelyn mukaan Geneanet ei voi käyttää jäsenensä DNA tietoja muuhun kuin sopimaansa tarkoitukseen. Kuten teidänkin sukupuunne, olet edellen sukupuun omistaja, olet edelleen DNA tietojen omistaja ja voit poistaa ne milloin tahansa.

Kaksi henkilöä, jotka ovat teettäneet DNA testin kahdella eri toimittajala, on mahdollisuus löytää sukulaisia Geneanetin DNA tietopankin kautta.

Teidän avullanne toivomme rekentavamme parhaan mahdollisen itsenäisen palvelun DNA yhteensopivuuksilla.

Oppiaksenne lisää tästä palvelusta, olkaa ystävällisiä ja lukekaa FAQ:mme.

Siirry sukututkimuksessasi eteenpäin DNA:si avulla

Olkaa ystävällisiä ja toimittakaa kysymyksenne forumillemme

2 kommenttia

Kiitos, näin teen :)


WAU…taas askel eteenpäin.


Katso lisää