Nyt voit oppia suvun nimiä ja paikkoja Geneanetin DNA:n avulla joita DNA sukulaisesi jakavat. Löydä nämä uudet optiot
Geneanet > Lähteet > Blogi > Sukututkimus

Espanjantauti tappoi miljoonia ja löi ihmiskunnan polvilleen sata vuotta sitten

Kirjoittanut Jean-Yves 13.4.2020

Historian tuhoisin influenssa oli espanjantauti, johon kuoli miljoonia ihmisiä. Sen jälkeen tieto lisääntyi ja hoidot kehittyivät.

Koska suurehkot väkijoukot suuressa määrässä edistävät täällä nykyään vallitsevaa influenssakulkutautia, kehoitetaan yleisöä karttamaan huvitilaisuuksia, joissa käy paljon kansaa, kuten elävienkuvienteattereita, yleisiä tanssitilaisuuksia sekä muita paikkoja.

Source

2 kommenttia

elruth
1.5.2020

Taisipa olla niin, että rajoituksia määrättiin aika nihkeästi ja salailtiin sotaa käyvissä maissa niin kauan, että ensimmäisenä Espanja julkaisi tietoja taudista, vaikka saivat viruksen naapureiltaan, Alkuperäinen virus tutkimusten mukaan lähti liikkeelle Kansasista. Tarttui sotilaisiin kutsuntaleireiltä ja laivakyydeillä tuotiin Eurooppaan. Toinen aalto lähti myös Usasta, jolloin jo laivassa kuoli satoja sotilaita. Ensimmäinen paikka, jossa alettiin toteuttaa rajoituksia oli Mancester, jossa paikallinen lääkäri taistelun jälkeen sai suljettua koulut. Piti myös kirjaa kaupungin sairastuneista, oireista, ja yrityksistä hoitaa potilaita.


Ei ole ohjeet muuttuneet sataan vuoteen.


Katso lisää

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi. Kirjaudu sisään / Rekisteröidy