Geneanet > Lähteet > Blogi > Geneanet

10 Hyvää syytä Julkaista Puusi Geneanetissä

Kirjoittanut Jean-Yves 12.5.2022

Viraillessasi monia puita tulet useasti Geneanettiin koska olet tietoinen sivuston vahvuuksista: yli 7 miljaardia esivanhempaa on lueteltu. Tämä rikkaus on kaikkien niiden ansiota, jotka ovat heittäytyneet ja valinneet julkaista sukupuunsa. Joten … miksi et vastapalveluksena julkaisi omaasi? Tässä 10 hyvää syytä ladata puusi.

Mikäli olisi vain yksi perutelu – suuri sellainen – se olisi, että Geneanettiin puusi luonti on maksutonta! Geneanet on mahdollistanut jo yli miljoon ihmistä ympäri mailman on luonut ja jakanut puunsa. Sinulla säilyy omistusoikeus tietoihisi ja jakamiisi asiakirjoihin. Geneanet arvostaa työtäsi.

Miksi julkaista puusi Geneanetissä?

1. Muutamin klikkauksin varmuuskopioit tutkimuksesi. Unohda paperiset tiedostosi niteet ja kansiot, vaikeasti määriteltävät, vaikeasti päivitettävät. Internetissä kaikki on tallennettu realiaikaisina ja voit päivittää puusi million haluat. Geneanet tekee varmuuskopion joka yö, ei murehtimista – voit nukkua rauhassa!

2. Työstä puutasi missä sitten oletkaan. Ei sen monimutkikkaampaa kuin suosikki laitteesi: älypuhelin tai tabletti, sisarenlapsesi tai lastenlapsesi tietokone. Ei myöskään tarvettakantaa asiakirjoja ympäriinsä koska sinulla on puusi käden ulottuvilla, ja voit lisätä tai muokata tietoja missä sitten oletkin.

3. Jaa löytösi. Halusitpa sitten etuoikeutetuille lähisukusi jäsenille saatavuuden puuhun (tarkastella piilossa olevia tietoja yksityistä syistä, ja/tai osallistua tietoiin pääsyyn), tai koko sukututkijayhteisöön – ystäviin tai etäisiin serkkuihin – Geneanet mahdollistaa sinun tehdä valinta Kuinka kauan heillä on pääsy, ja mitä lupia heillä mahdollisesti on tai ei ole puuhusi.

4. Paranna työtäsi. Niin monen käytettävissä olevan monin työkaluin puusi saa alta aikayksikön avian uuden ulottuvuuden: lisäämällä erilaisia valokuvia, tulostamalla puita, luetteloita ja taulukoita, karttoja, tilastoja, sukulaisuuksien kalkylointia, kaikki muutamalla klikkauksella!

5. Älä milloinkaan unohda syntymäpäiviä. Geneanet lähettää sinulle syntymäpäivistä muistutuksenjokaisesta perheesi jäsenestä, niin läheisestä kuin etäisestäkin. Syntymäpäivähälytys on muotoiltavissa.

6. Verkostoidu uusien serkkujesi kanssa. Saatat tietää serkkusi tai jopa pikkuserkkusi, mutta verkkosivustolla sukupuusi ansiosta sinun on mahdollista löytää kaikki serkkusi (etäisetkin) etsinnän ansiosta sukulaisuuden perusteella. Ole heihin yhteydessä perheestäsi ja työsi kantaa hedelmää, ja miksipä ei järjestää sukukokous!

7. Kasvata puutasi vastavuoroisen avun kautta. Muut sukututkijat ottavat spontaanisesti yhteyttä sinuun auttaakseen tutkimuksessasi joko pelkästään epäitsekkyydestään tai koska he ovat serkkujasi. Ei ole epätavallista saada arvokkaita löytöjä tällä tavalla: tuntematon valokuva esivanhemmasta, aneksootti kerrottuna sukupolvelta toiselle, kokonainen esivanhempien haara jne. Mikäli puusi ei ole valmis … ole tietoinen ettei se ehkä tule koskaan olemaankaan, sillä niin kauna kun on arkistoja (tai sukututkijoita) on toivoa: älä ajattele sitä kahdesti, kartuta mahdollisuuksia murtaa tiiliseinäsi julkaisemalla niin pian kuin suinkin!

8. Ikuista työsi. Geneanet voi säilyttää puusi kuolemasi jälkeen tahtoessasi niin, “sukututkimustestamentin” asetuksien ansiosta. Voit jopa jättää viestin rakkaillesi.

9. Tehosta tutkimustasi ja paranna puutasi. Kiitos hälytyksien ja yhteensopivuuksien, Geneanet työskentelee sinua varten ja kertoo sinulle million uutta tietoa on lisätty sivustolle. Nämä tehokkaat toiminnot kertoo sinulle esivanhemmistasi, joista et ollut tietoinen (ja joskus heidän kauttaan kokonaisista haaroista yli muutamien sukupolvien!), mutta myös mielenkiintoisten henkilöden puuttuvista tiedoista (päivämääristä, paikoista, tapahtumista, lasten lukumääristä), unohtamatta sisällöntarkistajaa.

10. Tunnista kuuluisia serkkuja. Voit automaattisesti verrata jokaista sukupuussasi olevaa Geneastarissa olevaa kuuluisuuta (yli 10 000!), sinulla saattaa olla monia yllätyksiä takataskuissasi…

Aloita sukupuusi!

Tai lataa DEDCOM tiedosto ohjelmistostasi

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi. Kirjaudu sisään / Rekisteröidy