Geneanet > Lähteet > Blogi > Geneanet

8 miljardin henkilöä vuonna 2022!

Kirjoittanut Jean-Yves 10.1.2023

Katselmuksessa vuoden 2022 Geneanetin virstanpylväitä ja uusia ilmentymiä olemme haltioissamme kertoessamme Teille sivustolla luetellun joulukuun puolessa välin saavuttaneemme 8 biljoonaa henkilöä!

Tähän määrään sisältyyvanhojen ja uusien yhteistyökumppaneiden arkistorekisterit, jatietenkin Geneanetin yhteisön jäsenten tarjoamat sisällysluettelot.Aina siitä lähtien kun Geneanet perustettiin olemme julkaisseetkahta tyyppiä tiedostoja: ne, joita yhteisömme jäsenet ovatladanneet, jotka ovat maksuttomasti saatavillajakamisenhengessä,ja ne jotka lukuisatyhteistyökumppaninne ovat tarjonneet ja varatut rajattomasti Premiumjäseniemme saataville.

Mikä on uutta v. 2022?

Tänä vuonna on suurin muutos, mikä tuskin on jäänyt sinulta huomaamatta, kasvaneet luetteloitujen henkilöiden määrä tietokannassamme, pääosin Ancestryn ansiosta lokakuussa, ilmoittaessamme yli yli 921 miljoonan uuden henkilönlisätyn Geneanetin sisällysluetteloihin vuoden 2022 aikana; viimeisten kahden kuukauden aikana on lisätty yli miljoonaa henkilöä Ranskassa, Belgiassa, Alankomaissa, Unkarissa ja muissa maissa, ja lisää on tulossa Ancestryltä ja muualtakin. Nyt meillä on kaiken kaikkiaan 8 biljoonaa henkilöä lueteltuna. Geneanet on lähteesi avain eurooppalaiselle sukututkimukselle!

Pitkin vuotta on sähköisensukupuun järjestelmäämme päivitettytehdäksemme tietojen saatavuuksien mallineita helpommiksi käyttääsamalla vakuuttaen tämän päivän älypuheliten ja tablettienyhteensovittamista. Esim. ladattaessa asiakirjaa tai valokuvaa, voitnyt mieltää sen määrättyyn tapahtumaan kuten syntymään,kuolemaan tai avioliittoon (BMD). Lisäsimme myös uusia kenttiähenkilöille, jotka liittyvät tapahtumaan kuten vihkitodistajana taikummeina.

Maaliskuussa julkaisimme uudenkäytännöllisen palvelun: videokirjaston sisältäen videoitaselittäen suosituimmat palvelut kuten Sukututkimus Kirjaston,Tallentakaa hautamme (GeneaGraves) älypuhlin-/tabletti apin, taimiten yhteistyössä olevat tiedostot toimii Geneanetissä.

Syksyllä lisäsimme vuorovaikutteisen maailman kartan auttamaan sinua oppia mitä arkistosisällöt ovat jokaisen maan käytettävissä. Ranskan kohdalta Geneanet on alkuperäinen markkina, jossa me olemme #1, ja jossa on mahdollista porautua syvemmälle departementtien tasolle asti!

DNA osiomme, johon sisältyy maksuton kromosomiselain kunnostettiin ja sitä parannettiin optimoidulla tiedon viennillä, kehittyneemmällä lajittelulla ja suodattamalla yhteensopivuuksien listalla, yhteinen esivanhempien työkalulla ja aivan hiljattain, muistiinpano ilmentymä sinua helpottamaan jäljittää yhteensopivuuksiasi.

Yhteistyössä olevatprojektimme kehittyivät, esim.ranskalaiset 1800-luvun solmitut avioliittojen rekisterit, muttaerityisesti upea Napoleonin sotilaidenluettelo, sisältäen vuosi sittenmiljoona miestä,ja johon lisättiin n. 80 000 sotilasta v. 2022 yhteisönvapaaehtoisten ansiosta. Lisäsimmebmyös yhteistyössä olevialuetteloita englanniksi: USA:n Laivaston Kokoontumisluettelot (MusterRolls) 1866 – 1900 ja New Yorkin Maantieteellisesti SyntyneidenLuettelon 1880 – 1900; yli 60 000 nimeä on jo lueteltu. Etsiuusia projekteja muista maista v. 2023!

Yhteisön jäsenet jatkoivatesittäen ehdotuksia ja avustivat luetteloinnissa arkiston avoimiatiedostoja. Alankomaissa lisäsimme yli 6 miljoonaa henkilöä!

Postikortti tietokanta saavutti myös ennakkoluvun v. 2022: nyt siinä on yli puoli miljoonaa korttia ympäri maailman käytettävissä! Etsi tietokannasta vanhoja kuvakkeita esivanhempiesi kotikonnulta: kirkosta, jossa heidät vihittiin, pääkaduista, joilla he tekivät ostoksiaan, puistoista, jossa he kävelivät…

”Tallentakaa Hautamme” on Geneanetissä tärkeä projekti, koska vanhat eurooppalaiset haudat usein siirretään sijoiltaan antamaan tilaa uusille. Geneanetin vapaaehtoiset välittävät kaatuneiden sotilaiden hautapaikoista, jotka taistelivat Maailman Sodissa ja meillä on laajin kokoelma I Maailman Sodan armeijan hautakuvista. Meillä oli toukokuussa ja lokakuussa kaksi viikonloppua ”Tallentakaa Hautamme”, ja se koostuu nyt yli 5 milj. hautojen ja monumenttien kuvat käytettävissä!

Avoimien Ovien Päivämme

Vuoden 2022 aikana vietimmemonia kansallisia juhlapäiviäkanssanne ympäri maapallon ”AvoimienOvien Päivämme”. Nämä mahdollistivat ilmaisjäsentemme hyötyvänPremium ilmiöistä,ilman velvotteita rajatun ajan. Kesäkuussa tarjosimmehollantilaisille jäsenillemme maksuttoman viikonlopun. Lokakuunalkupuolella juhlistimme saksalaista juhlapyhää Saksassa jaYhdysvalloissa. Seuraavaksi lokakuun 12. avasimme saatavuudenkaikille espanjaa puhuville jäsenillemme ympäri maapallon- Aivanhiljattain valokeilaassa oli Suomi. Etsikää lisää näitä erityistapahtumia vuonna 2023!

Kesän aikana GeneanetinSukupuissa henkilöt alkoivat ilmestyä Ancestynvihjeissä (muistutus, voit jättäähuomiotta näistä listoista niin halutessasi). Kauan hukassa olleetperheyhteydet rakentuvat uudelleen.

Geneastar , suosittulle sivustollemme, jossa nykyisten sekä menneiden kuuluisten ja vaikutusvaltaisten sukututkimus, oli tuhansia kirjautumisia lisätty 2022. Oletko kaukainen kuuluisan tiedemiehen, politikon, muusikon tai julkkisen serkku? Katsohan ja ota selvää!

Yhteistyössä oleva sukupuun projekti jokaisen fokusoivan yhteisöön liittyvään historialliseen tapahtumaan, eteni tänä vuonna. Nämä ryhmitellyt puut ovat muistoksi tavallisista ihmisistä, jotka nostettiin esille erityisistä olosuhteista. Filles du Roy (wisky panimot) projekti dokumentoi 1700-luvun Quebeciin ranskalaisia naisia lähetetyn, on ylittänyt 27000 henkilöä! General Slocum sukupuu on omistettu saksalais-amerikkalaisille New Yorkin vuoden 1904 höyrylaivaonnettomuuden uhreille, jossa on 3000 henkilöä, ja yli 400 BDM (syntyneet, kuolleet, avioliitot) todistusta lisättiin v. 2022, Paeson-Moddergat alueen 1883-projekti julkaistiin lähiö-kutomo kylän sukupuut hollantilais-friisien kalastajien perheiden sopimuksessa sen vuoden äkillisen maaliskuun myrskyn. Yli 550 henkilöä, jotka liittyvät 83 miehen sukulaisuuteen , joiden menehtyneet ovat läsnä! Mikäli sinulla on ranskalaisia esivanhempia, niin varmistaudu, että katsot myös yhteistyössä olevaa pitkää ranskalaista projektilistaa.

Kuten myös aikaisempinavuosina, julkaisimme artikkeleita ympärivuoden miten tehdä ja selitykset auttaaksemme teitä saamaanmahdollisimman paljon irti Geneanetistä.

Applikaatiomme Geneanet Upload (Geneanet lataus), mikä mahdollistaa sinun tuoda GEDCOM formaatilla sukupuusi valokuvineen ja asiakirjoineen, saavutti ryntäyksen 2022: siihen on nyt ladattavissa 350 Mb tiedostoja verrattuna aikaisempaan 50 Mb:hen!

Jokainen uusi vuosi tuo uusiahaasteita Geneanetille, eikä 2023 tuleolemaan poikkeus: olemme palveluksessanne auttamassa sukututkimuksenyhteisöä parhaalla mahdollisella tavallamme, ei pelkästäänlöytämällä esivanhempia vaan löytämällä heidän historiansa,heidän elonsa ja heidän rakkaimpansa, aina vain lisää asiakirjojaja tarjolla olevia palveluja lukuisat kiitokset ydinperiaatteiden jauniikin mallimme myötävaikuttamisen, osallistumisen ja freemiuminmukaisesti.

Koko Geneanet -tiimi toivottaa Teillehyvää uutta vuotta ja katsoo kansanne eteenpäin jännityksellävuoteen 2023!

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi. Kirjaudu sisään / Rekisteröidy