Geneanet > Lähteet > Blogi > Geneanet

Puun vertailun työkalu on päivitetty

Kirjoittanut Jean-Yves 29.11.2023

Muutama päivä sitten kerroimme julkaisevamme Vihjeiden mahdollistavan Teidän löytää puuttuvaa tietoa sähköisestä puustanne. Tätä uutta ilmiötä seuraavaksi oli toinen laaja kehitys: kokonainen yleiskatsaus ”Etsi osumia sukupuuhusi” osiossa. Löydä upouusi palvelu… todellisuudessa kaksi.

”Etsi osumia sukupuuhusi” osio mahdollisti sinun verrata puutasi Geneanetin koko tietokantaan löytääksesi kaipaamiasi tietoja ja serkkuja. Periaate ei ole muuttunut, mutta työkalu on kokonaisuudessaan muokattu uudelleen sekä teknisesti että katso & tunnustele tasolla tehdäkseen elämästäsi helpomman. Nyt saatat löytää Vihjeitä (”Haku” valikosta) ja löytää serkkuja (”Yhteisö” valikosta).

Löytää Vihjeitä

Vihjeet näkyvät välittömästi navigoitaessasi profiililta toiselle, mutta voit myös löytää niitä ”Vihjeet” merkillä valikosta ”Haku”.

Sarakkeesta vasemmalla sallii sinun konfiguroida etsintöjäsi tai tarkkailla valitsemiesi kriteerein mikäli etsintä on jo käynnissä. Voit suodattaa tätä etsintää esim. rajaamalla se köyttäjänimellä käyttäen ”Kehittyneet optiot” linkkiä. Osiossa keskeisimpinä voit löytää henkilöt puussasi, joilla on vihjeitä. Klikkaa jokaista profiilia saadaksesi ne. Sinisellä kirjoitettu tieto on tärkein: tämä on täydentävä tieto, joka ei ole käytettävissä sinun sukupuussasi. Kaikki mitä sinun on tehtävä, on vahvistaa tieto täydentääksesi esivanhempiesi profiili. Yksinkertaista ja tehokasta!

Löytää serkkuja

Etsi sukulaisia” ilmiöllä, joka löytyy ”Yhteisö” valikosta, saatat löytää vain muutamin klikkauksin sukulaisesi Geneanet jäsenten joukosta tai julkkiksista! Sukupuutasi analysoidaan ja verrataan kaikkien Geneanetin puiden kesken, ja julkkisten Geneastarin välillä etsien serkkujasi.

Aivan kuten Vihjeet, vasemmanpuoleinen sarake mahdollistaa sinun valita etsintäsi kriteereitä. Seuraavaksi klikkaat profiilia etsiäksesi puusi henkilöitä, joille olemme löytäneet mahdollisia serkkuja. Seuraava näyttö listaa jäsenten Geneanet puita, jotka mainitsevat esivanhempiasi. Ainut mitä sinun on tehtävä , on klikattava ”Tarkastele vihjeitä” päättäksesi sukulaisuudesta.

Kiitos työkalumme, jotka etsivät vihjeitä ja sukulaisia, ei ole helpompaa tehdä sukututkimusta. Muutamin klikkauksin löydät uutta tietoa esivanhemmistasi. Murra tiilimuurisi ja kasvata sukupuutasi!

Nämä ilmiöt on varattu Geneanetin Premium jäsenille. Ellet vielä ole, nyt on aika todeta tämän tilauksen etuudet!

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi. Kirjaudu sisään / Rekisteröidy