Geneanet > Lähteet > Blogi > Geneanet

Geneanetin missio: tehdä sukututkimus kaikille mahdolliseksi

Kirjoittanut Jean-Yves 2.1.2024

Uuden vuoden alkaessa haluaisimme muistuttaa Geneanetin perusperiaatteista ja kertoa uuden vuoden ratkaisuista vuodelle 2024.

Perustamisesta 1996 lähtien Geneanet on aina etsinyt paljastaa linkkiä, jotka yhdistää meitä tekemällä kaikille löytöjä ja jakamalla löytöjään sukututkimuksistaan kaikille mahdollisiksi, ja yleisimmin sukunsa historiasta. Tästä tavoitteesta nousi periaate yhteisöstä; yhteinen tavoite ja jakaminen niin rakas Geneanetille kuin myös perustavat kolme pylvästä: osallistuminen, yhteistyö ja freemium. Katsotaan yhdessä, miten Geneanet pyrkii päivittäin tekemään sukututkimus kaikkien saavuttaville.

Sukututkimuksen lähteiden asiakirjojen saatavuus kiitos yhteistyön lähestyminen

Löytääksesi perheesi historian, sinun tulee saada lähteen asiakirjat, jotka taltioivat tapahtumat ja löytää helposti esivanhempasi niistä. Tämä on syy alusta lähtien miksi Geneanet on muodostanut lukuisia yhteistyökumppaneita arkistoineen ja tukenut ja koordinoineet moninaiset yhteistyön digitoinnit ja henkilötietojen luetteloinnin projekteja.

Tästä näkökulmasta 2023 oli hedelmällinen vuosi lukuisten projektien valmistuminen, sellainen kuten pariisilaisen vartioinnin rekisterin digitointi, miljoonien notariaattien rekistereiden gigitointi ja luettelointi, Ranskan 1800 luvun solmittujen avioliittojen luettelointi, Moskovan tiedostot, Napoleonin armeijan sotilaiden keräilyrullat, Espanjan vaaliluettelolistat, unohtamatta Tallentakaa Hautamme projektia, joka on ohittanut 6 milj. valokuvan ja lueteltujen hautojen rajan ja paikan, kaikkiaan lähes 12 milj. henkilöä lueteltuna Geneanetissä näiden harvinaislaatuisten projektien myötä. Kiitos tämän 35 000 henkilön suuren uurastuksen myötä!

Parasta kaikesta, näiden projektien hedelmä on tehnyt maksuttomasti käytettäviksi kaikille olennainen, mikä on ominaista Geneanetille: kaikki millä jäsenten ovat osallistuneet, säilyy maksuttomana kaikkien muiden Geneanetin jäsenten käytettäväksi. Tervehdimme kaikkia Teitä, jotka olette osallistuneet näihin yhteistyössä oleviin projekteihin, olkoon sitten digitointiin tai näiden arvokkaiden kokoelmien luetteloimiseen. Kiitämme vilpittömästi heitä, jotka ovat osallistuneet näihin projektien arvokkaaseen osallistumiseen! Osallistutte päämääriimme sukututkimuksen demokraattisointiin ja paljastamaan ihmisten juuria.

Meillä on mukavia yllätyksiä Teidän varalle vuodelle 2024. Erityisesti tulemme julkaisemaan muutaman viikon sisällä uuden mittavan yhteistyön luetteloinnin projektin, jonka toivomme innostavan Teitä yhtä paljon kuin meitä!

Sukututkimuksen lähteiden saatavuus yhteistyökumppaneiden kautta

Tehdessä sukututkimuksen käytettäville, merkitsee se myös miljoonien Geneanet vierailijoille saatavuuden, joskus pelkästään uteliaisuudesta löytää helposti ilman mitään erityistä tietoa perheistään seuraten yksinkertaisesti nimeä etsien! Tämä aiheuttaa nopean miljoonien asiakirjojen ympäri maailman luetteloihin. Kiitos lukuisten yhteistyökumppaneiden (sukututkijoiden yhteisöt, muistokirjoitusten, kirjastot) olemme rikastuttaneet tietopankkiamme muutaman sadan miljoonan henkilöä halki Euroopan eritysesti Ranskasta, Ruotsista, Norjasta, Suomesta, Itävallasta, Unkarista, Slovakiasta Romaniasta, Latviasta, Virosta, Liettuasta, Belgiasta ja Alankomista mainitakseni vain pääasialliset. Määrä dataa, joka tarjottiin vuonna 2023 ilman lisämaksua Premium jäsenille.

Yksinkertaistettu saatavuus sivustollemme

Saatavuus sointuu yksinkertaisuuden kanssa. Jatkaessa tarjouksia enemmän ja yhä enemmän arkistolähteitä rikastuttaessa tutkimustasi haluamme tehdä sivustostamme yhä käyttäjäystävällisemmäksi ja yhä helpommin saatavaksi niin monelle henkilölle kuin mahdollista. Tämä ei tapahdu yli yön sillä me haluamme olla seurassanne näiden evoluutioiden tapahtuessa. Tulemme etenemään pienin askelin ottaen huomioon kunkin vaiheessa kuunnellaksemme kommentteja kaikilta heiltä, jotka pitävät Geneanetin toiminnassa päivittäin. ,

Vuosi 2023 sivustollamme on tapahtunut suurta kehitystä alkaen etsinnän tulosten uudelleen suunnittelulla. vihjeiden uudella esityksellä ja Sukulaisten Etsinnän ilmiöllä. Siirtymä kasvattaa näiden sivustojen käyttöä näyttäen näyttöön , miten nämä muutokset ovat kohdanneet odotuksenne.

Tulemme jatkamaan näitä ponnisteluja 2024 ja se alkaa muutaman päivän kuluessa puusi konfiguroinnin asetuksilla. Tulet näkemään yksinkertaisempia ja ymmärrettävämpiä valikkoja, jotka sallivat sinua helpomman saatavuuden tarvitsemaasi tietoa tai valita parhaimmat optiot.

Kiitos Premiumin ilmainen laajakantoinen tarjous

Tehdä sukututkimus kaikkien saataville on ennen kaikkea sallia kenen tahansa uteliaisuuden omasta alkuperästään, mtkä tahansa tarkoitusperin , mahdollistaa löytää ja jakaa perheensä historian.

Tämä mielessä Geneanetin tarjotessa lyömättömän valikoiman maksuttomia palveluja. Voit luoda maksutta rajaamattoman kokoisen miljoonien tietopallukat maksutta: sukupuita, vapaaehtoisten lataamia luetteloita, hautoja, sähköisiä rekistereitä, vintage postikortteja jne. Voit selvittää sukupuusi suku- tai etunimesi historian maksutta.

On kuitenkin tärkeää merkille pantavaa tämän laajennetun maksuttoman tarjouksen, harvinainen sukututkimuksen sektorin hintansa, ja kasvavassa määrin kustannukset. Vaikkakin miehet ja naiset , jotka tekevät Geneanet siksi mitä se on, ovat innokkaita sukututkimuksesta ja perheiden historiasta koko yhteisön palveluksessa. Geneanet on myös yritys työntekijöine, lupauksin, tietokonepalveluja jne. 95 % Premium tilauksista tulevin tuloin.

Alusta alkaen on mallimme ollut samana eikä ole muuttunut: tilausten myötä Premium jäsenet mahdollistavat Geneanetin kehittää ja jatkaa palvellujen tarjontaa ja tietoja maksutta kaikkien saataville. Tämä on kunniakas tavoite. Meillä on jatkuvasti seurantaa sivustollamme.

Tullessa Premium jäseneksi et hyödy ainoastaan etuoikeutettuna,saada kehittyneitä ilmiöitä ja ainutlaatuisiin lähteisiin, harvinaisiin ja tehokkaisiin palveluihin vaan osallistut myös jatkuvaan sivuston parantamiseen ja kehittämällä uusia ilmiöitä kaikille. Tilauksesi on merkittävä mahdollistamalla meidän tarjota ystävällisemmän, intuitiivisemmän ja rikastuttavamman käyttäjäkokemuksen.

Tänä uutena vuotena ottakaamme uusi askel kohti sukututkimuksen demokratisointia kohti Geneanettia kaikille missä ikinä kaikki sukututkijat ovatkin, vaikka olisivat aloittelija tai kokeneempi, löytää vastauksia kysymyksiinsä. Osallistumalla Premium jäsen on enemmän kuin tilaaminen. Se on teko tuesta kohteesta, joka on meille rakas: tallentaminen ja jakaminen perheen historiaa.

Kiitämme Teitä vilpittömästi luottamuksestanne ja jatkuvasta tuesta. Jatkakaamme yhdessä tekemään Geneanetistä ei pelkästään sivusto vaan todellinen yhteisö, missä jokainen perhetarina löytää äänensä ja sen kaiun.

Uudista tai tilaa Geneanet Premiumin

20. Tammikuuta 2024

Kiitos monille jäsenillemme palautteestanne blogimme lähetykseen.

Pyydämmekin ystävällisesti Teitä osoittamaan kysymyksenne parhaiten Geneanetin forumilla (valikko Yhteisö > Forumit) saaden siten paljon nopeammin ja tehokkaammin vastauksen.

Muutamat kommenteistanne on rohkaissut meitä jakamaan lisätietoa.

Ilmaisen ja Premiumin osioiden välinen on tasapäinen sivustolla

On sivustoa ilmaiseksi käyttäviä jäseniä ja paljon enemmän, jotka käyttävät Premiumia verrattuna maksuttomaan.

Jokaista ilmentymää ja tiedostokokoelmia kohden meidän on soviteltava tarjoammeko niitä kaikille tai pelkästään Premium jäsenille.

Mitä tulee sivuston ilmentymiin, valinta on pysyvä. Joskus teemme kuitenkin niin, että Premium ilmentymät ovat maksuttomia. Viime aikana esim. suljimme pois mainokset Geneanetistä, mikä oli tulonlähteenä. Aivan hiljattain loimme maksuttomia Premium ilmentymiä kaikille, kuten Johdonmukaisuuksen Tarkistajan, pariskuntien etsintä kaikista tallenteista, ja etsintä tapahtumien mukaan.

Concerning content, our rule is simple: content provided by our partners (most often reserved for their members or customers) is reserved for Premium members. Conversely, all content shared by members of Geneanet is freely accessible to everyone.

Haluaisimme kiittää kaikkia, jotka ovat jakaneet sukupuunsa, valokuvansa, asiakirjansa tai, jotka osallistuvat luetteloinnin yhteistyöhön. Meidän tulee myös kiittää Geneanet teamiä, joka kehittää ja hallinoi näitä projekteja antaumuksella.

Kaikki nämä ilmaiset sisällöt ovat Teidän osallistumisenne ansiota, ja sen sulava toiminta tukee Premium tilaajien varmistus.

Premium tilaus ja osallistuminen

Eräät jäsenet ovat sitä mieltä, että heillä tulisi olla maksuton pääsy Geneanet Premiumiin osallistuen tälle sivustolle.

Tämä on ensisilmäyksellä hyvä idea. Ensinnäkin myös enemmistö Premium ovat osallistujia. Ellei Premium jäseniä olisi, ei olisi Geneanettiä.

Lisäksi jäsen, joka vain kopio olemassa olevan sukupuun tai rekisterin katsottaisiin osallistujaksi. Tämä tapahtuisi Geneanetin kustannuksella niin tärkeän vastavuoroisen avun ja jakamisen kustannuksella.

Geneanet ilman Premiumia tai pelkästään maksullinen Geneanet?

Eräs jäsen kertoi meille,että hän haluaisi mainoksellisen Geneanetin, vähemmän optioita ja palveluita, mutta täysin ilmainen ….

Sellaisen mallin mukainen sivusto olisi mahdollisesti suppeampi, ja työläs käyttää mainoksia siellä täällä, ja teknisesti arvaamattomista, tai rajallisesti infoa. Voimassa oleva mallimme tarjoaa meille mahdollisuuden ensinnäkin ja varsinkin parhaan palvelun jäsenillemme näkemyksemme mukaan riippumatta heille luonteenomaista arvaamattomista mainostajistamme.

Eräät ehdottavat, että edellyttäisimme kaikilta jäseniltä edullisen tilausmaksun.

Tämä olisi vastoin vapaan ja avoimen sivuston mallia.

Otamme vakavasti “Freemium” mallin ja olemme ylpeitä kaikista jäsenistämme, olkoon he sitten Premium osallistujia tai pelkästään käyttäjiä. Olemme ylpeitä saadessamme toivottaa tervetulleiksi koko yhteisömme koko sen moninaisuudessaan jokaiseen määräntynlaiseen sukututkimuksen konseptian myötäillen.

Geneanet ei ole ainoastaan yhtiö palkatuin työntekijöineen hoitaen websivuston “asiakkaita”. Se on ennen kaikkea epätavallinen yhteisö, joka päivittäin harjoittaa molemmin puolin apua ja jakamista osallistumalla useaan yhteistyössä oleviin projekteihin.

Uudista tai tilaa Geneanet Premiumin

4 kommenttia

Kiitos paljon.


Olen hyvin kiitollinen sivuston ylläpitäjille!
Pelottaa vain että paha aika saattaa hävittää kaiken suuren työmme. Jos koko nettimaailma hajoaa ja kaatuu käy hyvin huonosti koko tälle tietomäärälle.


Katso lisää

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi. Kirjaudu sisään / Rekisteröidy