Geneanet > Lähteet > Blogi > Geneanet

Tuloksia “Tallentakaa Hautamme” viikonlopusta

Kirjoittanut Jean-Yves 29.5.2024

Monet Teistä osallistui järjestettyyn “Tallentakaa Hautamme” viikonlopputapahtumaan. Tuhannet kiitokset Teille kaikille! Kohokohtia tälle tapahtumalle ja osallistujille ympäri maailmaa.

Hautakivet nimineen, päivämäärineen ja muiden kirjoituksineen tulevat jonain päivänä häipymään Euroopassa. Useimmiten ennemmin kuin myöhemmin, missä ylikuormitetut hautausmaat ja kirkkomaiden vuokrien umpeutuminen muiden perheiden käyttöön päivittäin. Tallentaaksemme tämän olennaisen perinnön ja mahdollistaaksemme esivanhempien hautakivien perinnön, Geneanet julkaisi vuonna 2014 “Tallentakaa Hautamme” projektin. Päämääränä? Valokuvata hautakivet ja niissä olevat kirjoitukset ja sen jälkeen laittaa ne sähköisesti Geneanettiin mihin ne on lueteltu ja vapaasti kaikkien käytettävissä. Kiitos Teille yli 6 milj. hautamerkkiä on tallentunut!

Koska olemme yhdessä voimakkaampia, pyysimme Teitä osallistumaan 24.-26. Toukokuu osallistumaan järjestettävään “Tallentakaa Hautamme” viikonlopputapahtumaan. Tuhannet teistä vastasivat kutsuumme, ja yli 106 000 valokuvaa haudoista Ranska, Saksa, Belgia, Itävalta, Alankomaat, Italia, Sveitsi, Espanja, Yhdysvallat, Slovenia, Ruotsi, Ruotsi, Saksa, Iso-Britannia ja muualla oli ladattu kuvia Geneanettiin. Bravo ja kiitos kaikille osallistujille!

Erityiskiitos cnl2000:lle, perudille ja ingriedille Itävallasta, colibrille, wvandencruijcelle, debiscopille, marchy86:lle, pacito1:lle, saelen3:lle, patty64:lle, lverbeeckille ja mnautsille Belgiasta, ogueydavidmailcomille Sveitsistä, hannelorehesselle, gferlille, mseiberlingille, guenterille, rabebeulahne2021:lle, haposchille, lenihelene, w3traveller ja cnl2000 Saksasta, bonuseventukselle Espanjasta, rjkr9999:lle Isosta-Britanniasta, wbraigille Italjasta, averbruggelle, roelofvanbeekille, wiel57:lle, mmommersille ja janoudegeerdinkille Alankomaista, lbmh48:lle Ruotsista ja cpetrini1:lle, lonewalker32008:lle, ohjoyesille ja shiglesille Yhdysvalloista… osallistumisestanne!

Hautausmaiden luettelo maittain

Eikö sinulla ollut mahdollisuutta osallistua viime viikonloppuna? Ei hätiä. Projekti jatkuu koko vuoden. Tältä sivulta: https://fi.geneanet.org/hautausmaa-tuleville-sukupolville relevanttia tietoa.

Voit myös kotoasi käsin osallistua ladattujen haudoista otettujen valokuvien luettelointiin valitsemalla “Haudat” yhteistyössä olevan työkalumme kanssa osoitteesta: https://fi.geneanet.org/indexation/

Mikäli olet “Tallentakaa Hautamme” projektiivin aktiivi tai mikäli olet sen ansiosta tehnyt merkittävän löydön, jaa meillekin kommenteissa se mainiten missä olet ottanut valokuvia.

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi. Kirjaudu sisään / Rekisteröidy